Resepti
Valmistusaika:
Yli 60 min
Annosmäärä:
(n.16 palaa)
Taikina |
|
4,75 dl |
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
|
2 dl |
sokeria
|
2 tl |
kanelia
|
1 tl |
kardemummaa
|
1 tl |
neilikkaa
|
2 tl |
soodaa
|
175 g |
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia tai
|
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
|
1 dl |
luumumarmeladia
|
2 dl |
omenamehua
|
Vuoan voiteluun |
|
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
|
|
Vuoan leivitykseen |
|
korppujauhoja
|
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon Sunnuntai Juokseva tai sulatettu margariini, marmeladi ja omenamehu.
3. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan. Tasoita pinta.
4. Paista uunin alatasossa noin 40 minuuttia.