Kuorrute |
|
100 g |
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
|
1 ½ dl |
sokeria
|
3 |
munaa
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
1 |
appelsiinin raastettu kuori
|
2 dl |
Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
|
1 ½ tl |
leivinjauhetta
|
1 dl |
appelsiinimehua
|
12 |
muffinipelti tai paperisia muffinivuokia
|
Kuorrute |
|
50 g |
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
|
200 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
1 dl |
tomusokeria
|
1 |
appelsiinin raastettu kuori
|
Valmistusohje
1.Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele muffinssipelti tai käytä paperisia muffinssivuokia. Voit myös laittaa paperivuoat muffinssipellin koloihin.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksi kerrallaan. Lisää appelsiinin kuori.
3.Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja vaniliinisokeri. Lisää jauhoseosta ja appelsiinimehua vuorotellen margariini-sokerivaahtoon sähkövatkaimen hitaimmalla nopeudella.
4.Nostele kahdella lusikalla taikina 12 muffinssivuokaan. Paista uunin keskitasolla 13-15 minuuttia. Anna kypsien kuppikakkujen jäähtyä ennen kuorrutusta.
5.Valmista kuorrute. Vatkaa pehmeään margariiniin tomusokeri ,raastettu appelsiinin kuori ja tuorejuusto. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle. Koristele marjoilla tai kandeeratuilla appelsiininkuoripaloilla.