Resepti
Valmistusaika:
Yli 60 min
Taikina |
|
5 dl |
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
|
1 1/2 tl |
soodaa
|
1 rkl |
kanelia
|
1 tl |
inkivääriä
|
1 dl |
appelsiinikuoripaloja
|
100 g |
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
|
3 dl |
laktoositonta piimää
|
3 dl |
fariinisokeria
|
3 |
munaa
|
Vuoan voiteluun |
|
Sunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
|
|
Vuoan leivitykseen |
|
gluteenittomia korppujauhoja tai kookoshiutaleita
|
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Sekoita piimä, sokeri, munat, kuivat aineet sekä sulatettu margariini keskenään. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (gluteeniton) rengaskakkuvuokaan (1 1/2 l).
4. Paista uunin alatasossa noin 45 – 50 minuuttia.