Ainekset: |
|
100 g |
valkosuklaata
|
100 g |
punaherukoita
|
2 dl |
kaurahiutaleita
|
3 ½ dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1 ¾ dl |
sokeria
|
150 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
1 dl |
maitoa
|
400 g |
kondensoitua maitoa
|
Valmistusohje
Rouhi suklaa isoiksi paloiksi. Punnitse punaherukat.
Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja nypi ainekset murumaiseksi seokseksi. Ota 1 ½ dl muruseosta erikseen myöhempää käyttöä varten.
Lisää muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperoituun kakkuvuokaan (n. 20 x 20 cm). Pistele pohja haarukalla.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Kaada kondensoitu maito esipaistetun pohjan päälle. Ripottele päälle herukat ja valkosuklaarouhe. Ripottele päällimmäiseksi muruseos.
Paista uunin keskitasossa vielä noin 20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.