Resepti
Raaka-aineet |
|
300 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
3 dl |
sokeria
|
4 |
munaa
|
1 dl |
kermaa
|
3/4 dl |
sokeritonta kaakaojauhetta
|
2 rkl |
rommia
|
2 dl |
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
|
1 dl |
maissitärkkelystä
|
3 tl |
leivinjauhetta
|
Valmistusohje
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kerma, kaakaojauhe ja rommi ja lisää seos taikinaan. Sekoita kuiva-aineet keskenään, sihtaa ne taikinaan ja nostele taikinan sekaan puuhaarukalla. Sekoita taikina varovasti. Voitele ja korppujauhota rengaskakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 1 tunti. Varmista kakun kypsyys tikulla. Jos taikinaa ei tartu tikkuun, on kakkupohja kypsä.