Raaka-aineet |
|
1/2 pkt |
Sunnuntai piparkakkutaikina 500 g
|
100 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
2 dl |
sokeria
|
2 |
munaa
|
1,5 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
1 dl |
sokeritonta kaakaojauhetta
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
150 g |
ranskankermaa
|
Kuorrutus |
|
100 g |
maustamatonta tuorejuustoa
|
50 g |
sulatettua tummaa suklaata
|
1 dl |
tomusokeria
|
Valmistusohje
Vaahdota Sunnuntai leivontamargariini ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi ranskankerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Kauli Sunnuntai piparkakkutaikina ohueksi ja ota siitä pyöreällä muotilla muffinivuoan pohjan kokoisia pyörylöitä. Voitele muffinipellin vuoat öljyllä ja laita jokaisen pohjalle pyörylä piparkakkutaikinaa. Jaa suklaataikina vuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla.
Anna kuppikakkujen jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen aineet ja pursota kuppikakuille. Koristele esimerkiksi pienillä piparkakuilla, suklaatähdillä tai karkeilla.