Kun ainesosien listassa näkyy kardemummaa, tummaa ja valkoista suklaata sekä vaniljakreemiä, voi olla varma siitä, että lopputulos on viekoittelevan makuinen. Suklaa-mantelipulla täyttääkin odotukset sataprosenttisesti. Kun kerran kokeilet reseptiä, voit olla varma, ettei tulet palaamaan siihen yhä uudelleen.
Ainekset: |
|
3 dl |
vaniljakastiketta
|
25 g |
hiivaa
|
0,5 tl |
suolaa
|
1 |
muna
|
1 dl |
sokeria
|
2 tl |
kardemummaa
|
8-9 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
150 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
mantelilastuja
|
|
100 g |
tummaa suklaata
|
50 g |
valkosuklaata
|
1 prk |
vaniljakreemiä
|
Valmistusohje
Liota hiiva kädenlämpöiseen vaniljakastikkeeseen, säästä 0,5dl kastikkeesta myöhemmäksi. Sekoita joukkoon mausteet ja muna ja alusta juhoilla. Anna kohota ja kaulitse levyksi. Levitä vaniljakreemi ja mantelit sekä rouhittu suklaa isoiksi paloiksi pullataikinan päälle. Kääri ja leikkaa reilun 5cm kokoisia palasia. Voitele vuoka ja aseta pullat siihen. Anna kohota ja voitele vielä kananmunalla ja lisää loraus vaniljakastiketta ja viimeistele mantelilastuilla. Paista 200 asteessa n.30 min.