Resepti
Annosmäärä:
8
Taikina |
|
1 pkt |
Sunnuntai Piirakkataikinaa (pakaste)
|
Täyte |
|
300 g |
fileepekonia
|
½ |
purjoa
|
200 g |
briejuustoa
|
3 |
munaa
|
1 dl |
ruokakermaa
|
125 g |
maitorahkaa
|
1 dl |
parmesanraastetta
|
Valmistusohje
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni päälle 200 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle.
Paloittele pekoni ja paahda pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu purjo. Paista hetki niin että purjo pehmenee. Jäähdytä.
Viipaloi briejuusto taikinapohjan päälle ja levitä päälle pekoniseos. Sekoita kulhossa munat, kerma, rahka ja parmesanraaste.
Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.