Resepti
Valmistusaika:
Alle 60 min
Annosmäärä:
8
Pohja |
|
100 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
2 dl |
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
|
1/2 dl |
vettä
|
Täyte |
|
1 |
sipuli
|
1 |
paprika
|
1 rkl |
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
|
200 g |
parsakaalin nuppuja (pakaste)
|
1/3 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1/2 tl |
suolaa
|
180 g |
fetajuustokuutioita
|
1 dl |
kivettömiä oliiveja
|
2 |
munaa
|
2 dl |
kermaa
|
Pinnalle |
|
1 dl |
juustoraastetta
|
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita pehmeään margariiniin muut pohjan ainekset. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 24 cm).
2. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Pehmitä niitä Sunnuntai Juoksevassa pannulla muutama minuutti. Lisää esikeitetty tai pakasteparsakaali ja mausteet.
3. Levitä piirakkapohjalle puolet valutetuista fetajuustokuutioista, kasvisseos, oliivit ja loput fetajuustokuutiot.
4. Sekoita munien joukkoon kerma ja kaada täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
5. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.