Raaka-aineet |
|
3 dl |
fariinisokeria
|
6 |
kananmunaa
|
250 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
300 g |
tummaa suklaata
|
2 tl |
vaniljarouhetta
|
2 tl |
leivinjauhetta
|
4 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
200 g |
mustikoita
|
Valmistusohje
Tavalliseen suklaiseen brownielevyyn saa vaihtelua lisäämällä taikinaan erilaisia marjoja, tässä tapauksessa mustikoita. Mustikat tuovat brownieen kauniin sävyn ja leikatut palat ovat näyttäviä sellaisenaan. Lisäkoreutta saa sihtaamalla jäähtyneiden browniepalojen päälle tomusokeria. Voit käyttää brownietaikinaan joko tuoreita tai jäisiä mustikoita.
Vaahdota keskenään kananmunat ja fariinisokeri.
Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos ja vaniljarouhe kananmuna-sokerivaahtoon.
Sulata tumma suklaa ja Sunnuntai leivontamargariini keskenään kattilassa.
Lisää suklaa-rasvaseos taikinaan ja sekoita.
Lisää lopuksi mustikat ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja tasoittele tarvittaessa lastalla.
Paista brownielevyä 175 asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Leikkaa jäähtyneinä paloiksi.