Resepti
Raaka-aineet |
|
5 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
1 dl |
mantelijauhoja
|
1 1/2 dl |
sokeria
|
2 rkl |
piparkakkumaustetta
|
2 tl |
vaniljasokeria
|
2 tl |
leivinjauhetta
|
1/2 tl |
suolaa
|
1 1/2 dl |
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
|
1 1/2 dl |
omenasosetta
|
2 1/2 dl |
kasvimaitoa
|
Kuorrute |
|
300 g |
vegaanista tuorejuustoa (esim. Oatly PåMackan)
|
2-2 1/2 dl |
tomusokeria
|
Valmistusohje
Kuumenna uuni (225°C) ja vuoraa uunivuoka (noin 28×28 cm) leivinpaperilla.
Sekoita kuivat aineet yhteen suuressa kulhossa. Lisää Sunnuntai Juokseva, omenasose ja kasvimaito. Kääntele seos tasaiseksi, mutta älä sekoita turhaan.
Levitä taikina uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes kokeilutikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
Sekoita yhteen tuorejuusto ja tomusokeri. Levitä kuorrute kakun päälle.
Koristele kakku pipareilla, mantelirouheella ja tomusokerilla.
Resepti on Choco Chili blogin yhteistyöresepti ja se on julkaistu 19.11.2017