Raaka-aineet |
|
2 |
munaa
|
2 dl |
fariinisokeria
|
1 dl |
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
|
3 dl |
raastettua porkkanaa
|
2 dl |
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
|
2 tl |
kanelia
|
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
|
|
0,5 dl |
maitoa
|
ripaus suolaa
|
|
Kuorrute |
|
1 dl |
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
|
200 g |
tuorejuustoa
|
4 dl |
tomusokeria
|
1 tl |
vaniljasokeria
|
1-2 rkl |
maitoa
|
Valmistusohje
Vatkaa munat ja fariinisokeri sekaisin. Lisää Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste ja raastetut porkkanat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi maito ja rouhitut saksanpähkinät. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan (itselläni oli käytössä suorakaiteen muotoinen leipävuoka).
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä ja valmista sillä aikaa kuorrute:
Vatkaa Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste ja tuorejuusto sekaisin. Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää tarvittaessa maitoa saadaksesi oikeanlaisen koostumuksen. Levitä kuorrute porkkanakakun päälle ja koristele saksanpähkinärouheella.
Resepti on At Maria’s blogin yhteistyöresepti ja se on julkaistu 10.12.2017