Miten näin helppo jälkiruoka voikin olla niin herkullista. Jo pelkästään uunista tulevat kinuskikaurapäärynät ovat vastustamattoman hyviä, mutta kun ne tarjoillaan vielä kuumina kylmän jäätelön kera, saadaan herkku, joka on niin maistuvaa, että on laillisuuden rajamailla, saako sellaista edes tarjota.
Ainekset: |
|
1 |
päärynä
|
kinuskikastiketta
|
|
100 g |
Sunnuntai Leivontamargariinia
|
3 rkl |
sokeria
|
2-3 dl |
kaurahiutaleita
|
Valmistusohje
Halkaise päärynät ja poista siemenet, lisää uunivuokaan. Lorauta kuoppaan kinuskikastiketta. Tee kaurapaistos sulattamalla voi ja sokeri kattilassa ja lisää siihen kaurahiutaleet. Lisää kauraseos päärynöiden päälle ja paista uunissa 200 asteessa kunnes kaurapaistokseen on tullut hieman väriä. Tarjoile kuumana jäätelön kanssa.