Resepti
Raaka-aineet |
|
400 g |
Sunnuntai Piirakkataikinaa
|
180 g |
katkarapuja
|
1 dl |
turkkilaista jogurttia
|
1/2 |
keltainen paprika
|
1 |
kananmuna
|
1 tl |
currya
|
1/2 |
sitruunan mehu
|
1 tl |
tuoretta tilliä silputtuna
|
1/3 tl |
kuivattua rosmariinia
|
1/3 tl |
kuivattua timjamia
|
50 g |
mozzarella-juustoraastetta
|
Valmistusohje
Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sulata katkaravut siivilässä kuuman juoksevan veden alla ja valuta. Kuutioi paprika. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja levitä täyte piiraspohjalle. Ripota päälle juustoraaste ja paista piirakkaa 225 asteessa noin 35 minuuttia.