Resepti
Valmistusaika:
alle 60 min
Annosmäärä:
6
Ainekset |
|
1 dl |
perunahiutaleita
|
1 dl |
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
|
1 tl |
leivinjauhetta
|
75 g |
Sunnuntai Leivontamarganiinia
|
1 dl |
kylmää vettä
|
Täyte |
|
150 g |
palvikinkkua suikaleina
|
50 g |
pala purjoa hienonnettuna
|
2 dl |
juustoraastetta
|
3 |
munaa
|
2 dl |
ruokakermaa
|
1 dl |
maitoa
|
0,25 tl |
rouhittua mustapippuria
|
1 |
valkosipulin kynsi murskattuna
|
suolaa
|
|
Vuoan voiteluun |
|
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
|
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä hetki.
3. Voitele piirasvuoka (halkaisija n. 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla. Painele taikina jauhoseoksella jauhotetuin käsin vuoan pohjalle ja reunoille.
4. Yhdistä täytteen aineet keskenään. Kaada täyte pohjan päälle.
5. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia.